We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Over ons

Hallo, mijn naam is Shelley Baert, samen met mijn man Francois Huijbregts ben ik half september 2016 uit het Zeeuwse Terneuzen vertrokken naar het buitengebied in het Brabantse Zundert. Een huis met een mooie lap grond, gelegen tussen 3 natuurgebieden, waar we ruimte hebben om onze dromen en plannen te gaan verwezenlijken.

Waar een perceel gras was, wilden we een tuin creeren waar het een paradijsje kan zijn voor allerlei dieren, maar waar het ook voor mensen goed toeven is. We wilden zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn, recyclen waar mogelijk en loskomen van het ‘moeten’ en het jachtige van de huidige samenleving.
Omdat we ook mensen bewust willen maken van hoe belangrijk de natuur is en wat er mogelijk is, willen we jullie graag meenemen op ons Avontuur. In de afgelopen jaren hebben we veel bijgeleerd en zijn onze plannen naar nieuwe inzichten aangepast. Voedselbos Het Avontuur is aan het groeien.

Met foto’s en uitleg kun je de voortgang zien van het hele proces, misschien kun je zelfs ideeen opdoen voor je eigen tuinomgeving.

Ik sta open voor nieuwe ideeen, dus als je wil reageren of tips hebt, laat het me weten!