We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Sinds zomer 2021 ben ik als Tuin Ranger actief in de belgische gemeente Hoogstraten.
In België wil men mensen bewust maken van de noodzaak van ‘meer natuur’ en hen stimuleren om meer te doen voor de natuur en diversiteit in hun tuin. De Tuin Rangers spelen hier een actieve rol in, door  samen met tuineigenaars te onderzoeken en te adviseren waar er verbeteringen mogelijk zijn om te zorgen dat er bv meer voedsel, broedplaatsen, beschutting komt voor vogels, bijen, vlinders, egels enz. We willen ons vooral richten op inheemse beplanting.

Dit concept sluit goed aan bij hetgeen we met Voedselbos Het Avontuur willen bereiken: meer diversiteit, betere omstandigheden creëren voor de natuur, voedselvoorziening voor mens en dier. Via bezoek aan ons voedselbos willen we u enthousiasmeren om meer natuur in de tuin te halen. Een meerwaarde is een bezoek aan uw tuin, om samen met u te bespreken welke extra mogelijkheden er liggen om in uw tuin meer diversiteit te krijgen en daarmee betere leefomstandigheden voor allerlei dieren.
Ik maak geen tuinontwerp, maar zal u wel opties geven waar ik mogelijkheden zie voor meer diversiteit en ideeën voor beplanting.

U kunt via het contactformulier een aanvraag doen voor een bezoek aan uw tuin, dat ongeveer 2 uur zal duren.
Ik neem dan contact met u op om een afspraak te maken.

In verband met totale tijdsduur zijn bezoeken beperkt tot 30 minuten reistijd gerekend vanaf Voedselbos Het Avontuur.

Kostprijs: 30 euro