We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Aanleg moestuin – februari 2017

Aanleg moestuin – februari 2017

We blijven karton verzamelen om onze 4 percelen moestuin voor te bereiden 🙂 waarschijnlijk zullen we enkel de 1e en mogelijk 2e perceel gebruiken dit jaar. Het karton moet namelijk wel de kans krijgen om opgenomen te worden in de grond. Bovendien wordt dit een ‘leerjaar’ om op grotere schaal en een niet-standaard-manier de moestuin op te zetten. Alle zaden zijn besteld, het is nog wachten tot alles binnen is, maar ik loop al te stuiteren om te beginnen! Helaas ben ik de komende maand enigszins uit de running in verband met een handoperatie, dus veel meer als met 1 hand voorzaai werk te doen zit er voor mij niet in. Gelukkig is François er ook nog 🙂Zoals je ziet zijn we ondertussen al een eind gekomen; zodra het weer het toelaat maken we het laatste perceel af! Ook willen het 2e stuk nog van compost voorzien; een deel was bedekt met snoeisel, maar dat was toch niet zo naar onze zin.
Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Hallo Shelley,
    Joop hier….college van “je man”…..Ik zit te wachten op een trouwfeest.:-) , Ik woon al 36 jaar samen met Janske en ik word nog steed ” haar vriend” genoemd….:-)
    Wat leuk deze site…Ik hou het bij en hoop dat de moestuin een succes wordt de komende zomer!
    Ik hoorde net van Francois en las net dat je geopereerd was aan je hand..Ik hoop dat het succesful is geweest en dat je van de pijn af bent. Ik blijf de site volgend…groeten.

    1. Dankje voor het compliment Joop 🙂 ik hoop met je mee… een tuin/moestuin is elk jaar weer spannend en ik barst van de ideeen, dus de site gaat zeker regelmatig aangevuld worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs