We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Beregenen – mei 2017

Toen we het huis kochten, wisten we dat we een beregeningssysteem hadden, en in verband met de grote hoeveelheid ijzer in de grond, ook een ontijzeringssysteem. Gezien de droogte van afgelopen week (hoewel nu ruimschoots neerslag ingehaald!!) besloten we het systeem te laten nakijken en met de vele buizen en slangen te puzzelen om het water daar te krijgen waar we willen…. tot nu toe waren we met gietertjes in de weer, maar het per keer bijna 2 uur heen en weer lopen over het veld gaat hem niet worden in de toekomst 🙂Met een beetje hulp van de vorige eigenaar is het gelukt alles werkend te krijgen en weten we nu waar we op moeten letten en hoe het te doen. En ziehier het resultaat; hopelijk is het nog niet te laat voor onze struiken…. 
Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Water uit een put of van de waterleiding? Onze buren hadden vroeger een eigen waterput waarmee ze ook hun tuin konden sproeien zoveel ze wilden.

    1. Mario, we hebben een beregeningssysteem waarmee we grondwater gebruiken. Hier hebben we ook een vergunning voor, want dit mag niet zomaar. Maar het scheelt enorm als je zoveel moet besproeien 🙂 en door de zonnepanelen wordt het electrisch verbruik ook deels opgevangen, ook nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs