We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Herfst – oktober 2019

Herfsttijd…. ondanks meer regen en storm ook prachtige dagen, en dan zie je ook dat de natuur nog steeds verrast met bloemen, Stilletjes aan beginnen planten zich te settelen en dat zie je!

Ook dit jaar zien we meer paddestoelen, meerdere soorten en op meer plekken; een teken dat er eea verandert in de grond. Vanaf nu gebruiken we enkel nog eigen compost en zullen de bladeren en afgestorven planten vanzelf composteren en zo de grond verbeteren. Het duurt misschien wat langer, maar je merkt dat de natuur zich kan herstellen op eigen tempo.

De moestuin is alweer een stuk leger, de laatste aardappelen zijn uit de grond, maar er is nog pastinaak, rode kool, spruiten, ook nog enkele courgettes, frambozen en we kunnen nog steeds van de kruiden plukken. Ook de 1e appel van onze Redlove appelboompjes- hoewel nu erg klein, was het wel smakelijk! De bessen van de lijsterbes en liguster zijn voor de vogels. En soms zie je ineen een kikker wegspringen op een plaats waar je het niet verwacht… opletten waar je loopt dus 🙂

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs