Eindelijk hebben we (lees: vooral Fran├žois) de hele beukhaag gezet, over ruim 100 meter! Het was echt een enorm karwei met 818 stuks planten, maar wees eerlijk, het ziet er nu heel anders en veel beter uit.

Ondertussen ook nog een flinke berg compost laten storten, voor dit deel van de voortuin en het stuk naast de rest van de beukhaag. We kunnen dan ook de vakken die we daar gaan maken meteen van een flinke laag voorzien. Nu kan ik nog niet scheppen, dus deze klus wordt ook een weekendklusje voor manlief….

De lijsterbessen zijn nog niet geleverd, de soort die ik wilde met eetbare bessen was niet te krijgen in Nederland. Ik heb nu mijn oog laten vallen op een witte lijsterbes, toch weer net anders dan anders ­čÖé┬á┬á Fran├žois vind het niet zo erg,┬áer is al zoveel te doen!┬áKomende maand hoop ik weer steeds meer te kunnen doen. Het blijft nu bij kleine, niet zware karweitjes…