We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Plantdagen – hoe is het gegaan? januari 2021

Plantdagen – hoe is het gegaan? januari 2021

De plantdagen van januari…. we hadden het goed voorbereid, een beplantingsplan, vrijwilligers aangeschreven, alles leek goed te gaan. Helaas, door alle coronaregels liep een en ander mis… in plaats van de verwachte 4030 stuks plantgoed kon er veel minder geoogst worden en dus minder verdeeld over de aanvragers. Ook bleek dat niet overal labels aan zaten – mogelijk erafgevallen?- dus van een deel weten we niet zeker wat het is…. surprise surprise 🙂 En natuurlijk mochten we niet 14 mensen op 1 dag ontvangen…. daarom voegden we extra dagen met max 2 personen per dag om toch zoveel mogelijk te kunnen doen.

Met de hulp van deze vrijwilligers is dan ook alles gezet, ook hetgeen we zelf al hadden aangeschaft en ingekuild; in totaal maar liefst een 1800 stuks!!
De eerste dag gingen we als een speer, ruim 200 planten met zijn 3en. Toch bleek het een beetje teveel van het goede, want s’ middags kwam ook nog het plantgoed van de Meerbomen actie, dat we moesten uitladen en inkuilen met zijn 2en….. de dagen erop hebben we toch maar iets meer naar de signalen van ons lichaam geluisterd haha.  Hier een overzicht van de foto’s die gemaakt zijn tijdens het planten, met dank aan Niek, Cally en Michel, Gerard, Patrick, Roselie, Marjolein en Jurgen. Door de extra actie bij Meerbomen  kregen we donatie planten van Niek, Marjolijn, Johan en Debra, deze planten hebben een mooie plek gekregen.

Het waren goede en leuke plantdagen, met gezellige en leerzame gesprekken, onze dank voor jullie hulp!

We zijn er echter nog niet, we hopen nog op een 200 fruitbomen die niet meer op hun plek mogen staan… dat zal een zwaarder karwei zijn waarvoor extra handjes zeker ook welkom zijn 🙂  Zodra we hier meer over weten zullen we iedereen informeren.

Deel dit bericht:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs