We hebben nieuwe biologische producten toegevoegd, kom langs bij onze winkel.

Bijen nieuws – mei 2020

Bijen nieuws – mei 2020

Onze bijtjes doen het goed tot nu toe 🙂 1 volkje heeft al zoveel honing verzameld dat er nu een 2e broedkast opstaat en een 1e honingkamer. Of en hoeveel we kunnen oogsten deze zomer weten we niet, het is uiteindelijk een natuurproduct en zijn we afhankelijk van de bijen. Maar het is wel spannend!!

Als we voldoende honing overhouden – de bijen gebruiken de honing zelf om te kunnen overwinteren – zal dit in de toekomst ook in de verkoop komen. Dochter Jennifer heeft -naast ons logo en visitekaartjes- een bordje ontworpen waarmee we het bijengebied kunnen aanduiden, Ook is ze nu bezig met het ontwerpen van een etiket voor de potjes honing die we gaan hebben in de toekomst 🙂 http://www.jdesignz.nl

Ontwerpen is stap 1, verwerken van het ontwerp is 2… Daarvoor gaan we naar Streetgraphics in Terneuzen http://www.streetgraphics.nl (ons kent ons😊) waar we steeds onze wensen kunnen neerleggen en deze in overleg prima en vlot worden uitgevoerd! Het bordje voor het bijengebied ziet er toch gaaf uit?

Deel dit bericht:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs